LCHF...

e de någon som testat? någon med tips o kunskap? Jag e väl medveten om -och tror själv på- att lagom dos av allt (minus läsk, godis, chips o andra sötsaker) plus kombinerad träning e de enda rätta... men om man inte pallar de då?! om man vill gå ner snabbt? hur gör man? Detta e bara en tanke. en ide! inget som jag säger kommer att genomföras. men jag e nyfiken. o jag trivs inte som tjockis... jag trivs som kurvig.

Kommentarer
Postat av: Mad

Jag har testat LCHF. Det som är skönt är ju att man kan äta. Bara ta bort allt vad kolhydrater heter. Fast jag brukar behålla frukosten. Alltså en macka eller så. Det behövs nämligen en liten dos kolhydrater för att hjärnan ska funka.



Ett tips. Ingen hets diet med litet barn. Man orkar inte och tålamodet tryter. Det bästa är att äta rätt, kanske lite mindre och röra sig massor. Mer rörelse än det kaloriintag man har. Tycker du kan börja med att ta bort skräpet och kanske gå en rask promenad om dagen. Så långt du orkar. Passa på när Ella sover i vagnen. Det kommer säkert göra mer än du tror. =)



Jag vill börja gå och simma. Hade jag kunnat hade jag promenerat ihjäl mig. Men det tillåter inte min kropp.

2010-08-24 @ 08:17:05
URL: http://mamamad.se
Postat av: Malin

Jag har testat LCHF. Min ämnesomsättnig är dock helt fucked efter allt mitt bantande i unga år och allt som jag gjort med min kropp så det gick sådär för mig. Men jag har ju haft stora magproblem, magkatarr, magsår osv och LCHF fick faktiskt bort dem problemen. Dessutom får man äta mycket gott, och man blir inte alls sugen på massa skit.



Något som också är bra är att man blir insatt i vad allting innehåller på ett helt annat sätt. Man upptäcker att det är kolhydrater och socker i allt, vilket gör en mer medveten. Så det är bra.



Jag tycker go for it, testa om det får dig att må bra så kör på det! Jag förespråkar ju dock träning. Det får man en Kick Ass kropp av ;)



Grym kommentar om den där Winnerbäck, det är likadant med Kent som du sa. Dem är också så jävla överskattade! :) Ska du se något på festivalen, eller det blir svårt med lilla Ella? Kram

2010-08-24 @ 09:34:53
URL: http://www.malinsvensson.net
Postat av: pia

Jag äter lite LCHF..och med det menar jag att jag låter bli pasta, potatis,ris och bröd..till frukost tar jag 2 Finncrisp med mycket bregott och ost på, filmjölk med egenhändigt blandad musli på solroskärnor, pumpafrön, linfrön och ekologisk kokosflingor, gärna ett ägg..det kan jag hålla mig på läänge..det bästa med det är att man slipper godissuget..När man lagar mat skall man ju tänka på att använda mycket smör och mycket grädde..gott

2010-08-24 @ 22:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0