De e dax för fredags-frågetecken...

Jag har sovit så extremt dåligt inatt. Vaknat hela tiden! Har blivit lite bortskämd med det på sistone då jag faktiskt sovit någorlunda, men nu va den peridoen över verkar de som!
Linus ska visst ut med Jocke ikväll (och möjligen fler... återstår att se) Frågade om jag ville hänka på... Messade Tn, så jag får lite kvinnligt kött med mig ut, men hon visste inte vad hon ville riktigt (operation övertalaning pågår) Hur/Vad ska jag annars göra?! Mysig ensam-hemma-kväll kanske? Fredagsmys alldeles ensam...?!

Blev ingen dejt med kuss idag, jag sov för länge o hon skulle träffa sin morsa bara några timmar senare så vi får ta det imorgon istället. Ska träffa Sophie då oxå. Fortsätta med arbetet!
Funderar på detta med skolan IGEN! Jag e hopplös! Funderar på om jag på något sätt kan ha min praktik ändå de kommande veckorna, kanske inte 8-9 timmar om dagen utan istället 4-5. Går detta att ordna? Ska jag klydda me de oxå? - Får se vad jag kommer fram till! Men att bara sitta hemma, de tror jag inte att jag klarar mycket längre... Jag blir KNÄPP!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0