Torsdag!

Är efter inslaget på Efterlyst igår ännu mer glad att jag flyttat från Malmö. Jag blir så rädd att detta skulle drabba någon oskyldig, och då speciellt någon i min närhet. USCH säger jag bara!

Idag blir det försäkrningskassan o reda upp deras arga brev (=P) Sen ska jag lova på heder o samvete att jag inte "bedrivit älskog" (kan man säga så?) med någon annan än Linus vid tidpunkten då Ella blev till... Vi ska med andra (och lättare) ord skriva faderskaps-papper! När vi e klara med detta ska vi kanske köra en runda ut till pappas "tant" (inget illa menat =)) och handla lite kläder till Linus!
På tal om kläder blev det massor av detta till lilla Ella igår. Jag o morsan gick loss på H&M's bebbe-avdelning o handlade byxor o tröjor o bodies o strumpor. Dessutom fick hon två ljuuuuvliga klänningar av sin Mormor som förmodligen passar henne till sommaren. (Kanske redan till moster Vickys student?) Oxå fick hon en vit, liten solhatt och några mössor oxå... Allt va ju så supersött så att man lika gärna kunde handla ALLT tyckte vi :)
När jag kom hem, lite halvt orolig för att min man skulle tyckt att jag överdrivit min shopping en aning, blev kommentaren annorlunda än vad jag trott "Jag hoppas verkligen att hon blir en flicka!" sa Linus när han såg alla blommiga, rosa o volang-klädda små kläder! Haha... Ooops! Mårkte inte ens själv att alllt var VÄLDIGT flickigt, men nu har hon iaf kläder, o morsan (jag) kan sluta oroa mig för DET iaf...

Nu -frulle!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag har inte längre någon patientbricka och det var ingen som frågade mig om den när vi kom till förlossningen. har inte haft någon sen gymnasiet tror jag!

Men mjukiskläder. För man känner sig inte så pigg på att ta på sig jeans eller kläder som trycker på magen och så! Man är vanligtvis väldigt ömpå magen ett par dagar.

Bekväma trosor. Egna bindor önskade jag att jag hade haft med mig, nattbindor! För dom man får tycker jag är hemska!

amningsbh om du vill försöka amma. Ett par ombyten till Ella.

Och om du känner att du har glömt något till dagarna på bb så får Linus ta med sig det dagen efter ju :)

Ja en träff nästa vecka får ju bli ett måste. Blev ju inget denna veckan!

2010-03-18 @ 10:09:17
URL: http://finaklumpen.blogg.se/
Postat av: mariaohlin

Du är så söt, tack snälla :)

Jag hade det på känn, det drog ut på tiden så jag anade att de hade andra planer än jag hoppats på. Fast igår hoppades jag att jag inte skulle få det bara för att jag oroat mig för pendlingen. Idag är jag som jag skrev ganska likgiltig. It wasn't meant to be som min jobbcoach sa.



Miss you. Ses i helgen, tooodles ! <3 Puss

2010-03-18 @ 11:35:34
URL: http://mariaohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0