Ny vagn?

De blev tacos. -Vi lagade o åt den hos, och med, familjen Karlsson under oss...
Imorgon blir de nog stan. Yanie o Amber skulle in o shoppa. -Vi hänkar!
 
Funderar på ny vagn. igen. Gillar Babyjogger... e mest inne på den.. Urban jungle e oxå fin, dock betydligt dyrare... Kanske en carena swing... -Äe. ja. Jag vet inte... Har ni tips? Någon som har erfarenhet av någon av dessa vagnar? -Tell me!


-Amber 2 dagar. Ella 2½ månad...


-Ella 11 månader. Amber 9 månader.


Kommentarer
Postat av: mariaohlin

Hihi, ja...vi kan prata om det när vi ses. Det var nämligen väldigt givande !

2011-03-24 @ 08:08:32
URL: http://mariaohlin.blogg.se/
Postat av: Madelaine

Alla är bra.

2011-03-24 @ 10:12:36
URL: http:// mamamad.se
Postat av: Emelie

Urban Jungle's vagnar blir väldigt lätt solblekta = ett jätteminus enligt mig! Man använder ju en vagn ute... Den ska klara av att vara i solen utan att tyget blir blekt. Babytravel har ju en liknande (Babytravel amsterdam) som verkar bättre i tyget... :) Kan vara värt att kolla upp kanske. Tror inte dom är så dyra heller, med tanke på att en syskonvagn kostade 4000 NY med liggkorg när vi kollade för nån vecka sedan.. :)



Emmaljungas Cangaroo (tror det är en sån Lina har?) är också ganska lik urban jungle. Har inte provat den direkt, men finns begagnade till bra pris på blocket.



Om du ändå vill satsa på en Urban Jungle så föreslår jag att du tar en begagnad till ett vettigt pris, denna tex http://www.blocket.se/malmo/Urban_Jungle_sittvagn_32713086.htm?ca=23_11&w=0



annars kan du alltid kolla upp en sån vagn som vi ska ha, en phil & teds... dom går ju att använda som singelvagn också! väger ingenting och är jättesmidig och lätt att fälla ihop. :)

2011-03-24 @ 20:30:56
URL: http://emeliten.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0