Tisdag...

Nä, men om man skulle göra något nyttigt idag då, kanske! Höfterna värker men börjar vänja mig, nästan!
Padan (killen som äger denna lägenheten) kommer hit vid 17, och som sagt igår så måste Linus byxor nålas upp, hans skjorta strykas och min bolero måste nog sys in (verkar märkligt, eller hur!? Men måste sy fast den under brösten, annars "halkar den lixom upp" av dessa gigantiska mjölk-bomber!) Vi måste dessutom hem till kusinen och rota i lite lådor som jag fortfarande har i hennes källare. Har nämligen papper på lån där som vi måste ha till imorgon då linus ska till banken. (innan begravningen) Blir väl en sväng till lägenheten efter allt är fixat idag om vi hinner... Har ju fått nycklar idag och vill såklart dit och friska upp minnet och kanske även mäta ut lite så vi kan börja handla möbler så snart så möjligt :) Dax att sätta fart helt enkelt!

Förresten... Har ni som använt TNS fått något resultat? Tyckte ni de va nödvändigt/onödigt? Funderar på att hyra en som man kan ha innan och medan man åker in till förlossningen... Pratade om detta igår på föräldrakursen och BM sa att man även kunde ha en sån till sina foglossningar... Låter ju intressant. En sak till. Känns det som små "stötar"? För i så fall vägrar jag. Har fått tillräckligt med sånna efter alla häst-år o dessa jäkla el-stängsel :)

Kommentarer
Postat av: Mad

Tyckte Tens funkade sådär. Funkar nog om man tror på det..

2010-02-23 @ 16:13:07
URL: http://mamamad.se
Postat av: mariaohlin

gucke. pappa får ibland ryggskott så vi har en sån som han brukar använda. han säger att man kan ställa in stötarna, så att det behöver du inte oroa dig för att det ska kännas mycket, eller obehagligt. det är liksom som små stick - inget farligt !

2010-02-23 @ 18:50:19
URL: http://mariaohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0