Det nya året...

Sov halva dagen idag... välbehövligt ska jag säga er!
Snart är det dax att dra ner till Höllviken för att fira nyår där, därför kommer jag uppdatera er om min födelsedag, kanske ett inlägg om året 2009 + nyårsafton först imorgon kväll.
Kan ju avslöja så mycket som att jag fick sååå mycket roliga saker igår. Speciellt till min lilla Ella. Precis som jag önskat! Nu ska jag in i duschen, sen välja kläder inför kvällen... Blir nog inget vidare komplicerat för en tjockis som jag =)

GOTT NYTT ÅR
2009-2010




Arga bak-tanten!

Var ska man hitta orken till att börja?
Städa e ju inte vidare roligt, men pynta däremot e ju något som gillas... STARKT! Får väl börja nu då, annars så står jag där om några timmar o e skit-irriterad för att allt inte blivit så bra som jag vill... Som vanligt då!
Då låter jag som tanten i reklamen "hela Sverige bakar" (Som inte får upp sin klänning för hon blivit för fet) -"Ååååhrrrrh!"
Haha! Linus tycker jag låter exakt som henne... De har han nog faktiskt rätt i, eller vad tycker ni?


Grattis till mig!

Jag fyller 24 idag... Wihoo! 
Dagen började inte kanon, men fortsätter förhoppningsvis betydligt bättre... Nu ska jag kolla HIMYM o sen ska de börjas förbreda inför släkten som kommer ikväll.
C U later!

Barnmorske-besöket!

Mitt blodvärde var inte speciellt bra, så barnmorskan rekommenderade järn-tabletter, som nu är inhandlade. Skönt! Hoppas på att känna mig piggare o friskare nu... lite iaf!
Fick även tillbaka svar på blod-prover jag gjorde på MAS för ett tag sen, o inte hade man röda hund, hepatit b, syfilis eller hiv heller... Inte för att jag trodde det, men nu vet man iaf att man e frisk. O de känns ju gött =) Även föräldrakurser är nu bokade. Med början om en dryg månad!
Nu ska jag vika tvätt. Har en hel del att fixa inför släkt-träffen imorgon!
JAG FYLLER JU ÅR! Tjohooo!


Bank-klydd!

Förkyld o jävlig idag oxå. Har dessutom fått ont i örat, så nu hoppas jag verkligen inte att jag drar på mig en öroninflammation oxå (har innan haft väldigt lätt att få det, och med detta imunförsvaret kan det inte va vidare svårt för "den" att hitta tillbaka till mina stackars öron!) Håller tummarna o missbrukar mammas special-näsdroppar!

Linus e på banken och bokar förhoppningsvis ett möte med dom. Så vi får ett lånelöfte nån gång.
Frågan är ju nu hur fan man nu ska göra... Ska Linus (som tjänar bra) ta lånet själv o inte säga något om att jag o bebisen oxå ska bo där (jag menar, de har väl inte dom något me att göra så länge han betalar in det han ska till dom?) Eller ska vi gå dit tillsammans, va helt ärliga och kanske inte få lånelöfte på alls lika mycket? Jag pluggar ju bara nu, och innan de jobbade jag bara halvtid o fick ut ungefär lika mycket som jag får i studiebidrag, alltså kommer de pengarna ju knappt räcka till "vad man ska ha över" efter utgifterna när jag får den kassa mamma-penningen... Jag vet inte alltså! För om man ska va tråkig så vet man aldrig vad som kan hända...
Fan vilka jävla problem man har! I-landsproblem - javisst! Men problem, de e de!

Måndag!

Förkylningen verkar gå åt rätt håll (säger jag nu när alvedonen börjat att verka)
Har idag inhandlat tårta, läsk, skumpa o snacks till födelsedagsfesten på onsdag. Imorgon blir det först barnmorskan efter praktiken (slutar redan 14.30) o sedan städning. Halvkul dag kanske, men sen blir de bättre... Födelsedag, nyår o 3 dagar ledighet innan skolan börjar igen! Lovely!

Funderar på vad man ska ta upp med barnmorskan imorgon, för jag är lite mesig... Vill egentligen sitta där i flera timmar o fråga allt jag bara kan komma på (o mer där till...) men det kan man ju inte! Hon e världens snällaste, min barnmorska, men ändå känner jag mig mest som inte kan nåt, vet nåt eller förstår nåt... Jag e så rädd att göra eller fråga fel saker helt enkelt!
Tur att Linus ska följa med denna gången... Han får hjälpa mig med dom jobbiga frågorna (Alltså alla som på något sätt kan verka korkade... kanske får skriva en lista till honom =P)

Nu näsdroppar, sen sängen o boken!
Natti!

23 år & 362 dagar...

...gammal är jag idag! Fyller alltså år på onsdag (Wie?) I.o.m. att jag för det första inte slutar för än klockan 18 den dagen och för det andra att det är dagen före nyårsafton så har jag bestämt att skjuta upp firandet tillsammans med mina kompisar till efter nyår någon gång. Familjen får komma en sväng på onsdag, men mer än så blir det inte!
När jag innan idag skrev med Malin så undrade hon vad jag önskade mig, och så mycket kan jag ju säga, att om ni inte vill ge mig pengar i handen så vill jag mycket hellre ha saker o grejer till Ella än något till mig. Kanske en sån där "gravid-pingla" som jag aldrig kommer till skott att handla själv, men någon annat önskar jag inte mig själv. Så! Nu vet ni de!

Dax att hoppa i badet tillsammans med min sötnos. Snacka om söndagsmys på hög nivå!


Sötast i stan <3


Näsdroppar, Gudföräldrar o käk...

Sista lediga dagen innan 3 dagar praktik väntar. Känns inte så hårt faktiskt... förutom förkylningen då! Igår när vi fastnade hemma hos mammi efter att ha lämnat bilen så fick jag iaf några näsdroppar som skulle fungera hur bra som helst även vid graviditet, så nu hoppas jag att näsan blir fri från "täppt-het" snart =)

Nu är båda Ellas gudföräldrar tillfrågade, och båda blev lika glada o rörda över att få bli detta. Så himla kul! Jag är helt övertygad om att Andreas o Vickan blir fantastiska som detta!
Nu är det ju hennes faddrar som är problemet... När man har syskon så att det svämmar över är detta inget lätt val alls! Dennis och Therese (Linus syskon) kom överens att Dennis skulle få vara iom att Therese redan var gudmor åt en annan liten bebbe. Mina syskon är däremot svårare... Dom säger att vi får bestämma. Men hur fan ska man göra de? Ska man dra lott kanske? Inte vet jag...

Nu blir de snart stor-kok i köket. Anders o Therese (Linus syrra + kille) kommer hit o hänger o käkar ikväll. trevligt värre!

vecka 25...

går jag in i idag. Jag säger det hela tiden, men de e värt att nämna igen. Det e galet vad tiden går snabbt!


Älskade lilla Ella


Lördag!

Dagen spenderas snorandes i soffan. Cluless som går på 4an just nu är en "lagom-film" i dag känner jag!
Har redan varit en runda på Entre, handlat mat o sen käkat. Linus sover fortfarande inne i det bakfylle-stinkande rummet. Funderar på att väcka honom, men han va ju inte hemma för än 7 imorse, o jag om någon vet ju hur skönt de e att sova ut dagen efter...
Fy tusan va förkyld jag e... fortfarande! Någon me tips? Man får väl inte ta näsdroppar vid graviditet... har läst de nån stans har jag för mig =S


Juldagen!

Flera dagar har bloggen nu blivit lidande, men ni får allt hålla er ett par dagar till... Jag hinner inte med! Dessutom e jag superduperdunder-förkyld (igen)

Idag: popcorn, godis, film o julmust med Ralle o Maria!
o GRATTIS till mammi som fyller år... Hurra hurra hurraaaaa!

Jul, jul, strålande (?) jul!

Inte strålande kanske. Jag är förkyld som ett as! Snuvig e näsan o halsen gör ont, men vadådå, de e ju jul!
Idag har de sista klapparna slagits in, imorgon väntar julfirande hos mammi, på torsdag är det jobb i ett par timmar och där efter julfirande med Linus familj och sen på fredag kommer Linda (Linus syster) o hennes gäng (Micke + 3 barn) hit på besök för att utbyta klappar och bara mysa!
Längtar efter ledigheten oxå. 3 dagar får jag. Och det är något som känns att det behövs! Jag är helt slutkörd i kroppen. Ryggen värker och humöret är inte det bästa. Fy tusan vilken stress-jul det är i år, även om vi kommit undan med de flesta klapparna... Något som det blir ändring på till nästa år då lill-tösen kommer bli överdröst med presenter =)

Igår fick jag i förskott min födelsedagspresent av Linus. O att det är jag som har (håll i hatten nu, alla ni som känner mig från min spenderar-period) koll på ekonomin o tjatar o gnäller på Linus om hur han (och jag) måste hålla oss inom budgeten o spara undan pengar hade han oxå tänk på, älskade hjärtat. Presentkort på Lindex o H&M (400 kr per kort) fick jag, och även om det svider i fannys så plötsliga ekonmiska hjärta så vet jag att sminket börjar ta slut och kläderna har jag i princip redan växt ur, så en bra present de va de verkligen. Tack älskling. Du e allt!

Nu e de dax för lite tv-tittande innan sängen kallar. Anna Anka e på gång igen!
Har btw ett jäkla probelm med att sova, även om jag e så trött att ögonen går i kors... Vad är det som händer? Är detta vanligt? Tycker att jag läst någon stans att man kan ha svårt att sova, men trodde att de va först i slutet av graviditeten... Konstigt, o framför allt jobbigt!

Sunday, bloody sunday...

Efter att ha hängt me Millan, Madde + bebisar ggr 2 gästade min kusin Alice mig och Linus här hemma igår, sen blev de sängen. Jobb idag ju!

Mycket mer än jobb blev det oxå! Bossen ropade plötsligt då jag stod ute i affären o vattnade blommorna att jag skulle "komma snabbt!" När jag klev in i rummet där vi tillverkar såg jag att Janne (som chefen heter) står med högerhanden över soptunnan och blöder som bara den! Blodet rinner ner för armen och jag som vanligtvis är rätt så lugn med sånt blir nästan svimmfärdig av allt drama. Efter många om o men får jag upp första hjälpen-lådan o lindar (antagligen alldeles för löst) ett förband runt den skadade handen. Sen ringer jag frugan o ber henne att komma o titta till sin man. Hon e nämligen sjuksköterska och har förmodligen mer koll på förband o allt vad det heter än vad jag har!
Får se imorgon hur det gick för honom. Antagligen behövdes det sys och som florist är stygn i händerna kanske inte det bästa som kan hända. Speciellt inte så här nära jul. =/

Annat som gjorts, eller egentligen setts idag är ju "Anna Ankas jul" - KUL! Älskar att hon provocerar folk till vansinne... Hon e inte dum den där Ankan - Tjänar några extra slantar på att på "bre" skånska hävda att brunetter e fula, att en kvinna i princip förtjänar att hennes man e otrogen om hon inte ger honom ett "blowjob" varje morgon och tycker att hon e den snyggaste som någonsin skådats!

Har oxå läst om att skådespelaren Brittany Murphy fått hjärtstillestånd och dött idag, endast 32 år gammal. Hemskt - har alltid tyckt att hon varit så himla snygg o verkat så gullig (hade såklart varit hemskt annars oxå! Så ung ska man inte behöva att dö... USCH!)


Nu blir det åter igen sängen. Tillbringar mycket tid där just nu. Boken jag läser e bra och ögonen e trötta för jämnan!
NATTI!


Lördag (morgon?)

Har precis stigit upp ur sängen =) Snart dax för frulle o sen ska jag nog traska hem till Madde. Millan som är en gammal stallkompis till mig skulle visst oxå va där med hennes 1åriga dotter Elin... Ska bli himla kul att träffa henne igen efter så många år!

Finns väl inte mycket mer på schemat idag. Bildörren har fryst så någon längre sträcka tar man sig nog inte! Vi får väl se helt enkelt...

Fredag!

Det är helt sjukt vad läsarna minskar över helgen... Har folk liv o kanske inte hinner eller vad fan e problemet? =)
Nu blir de fredagsmys. Har precis ätit linus super-köttfärssås o har dessutom laddat upp godis-skålen till fullo! Funderar även på att ladda hem en bra film... Några förslag?

tant-varning!

Var nere på värnhem o handlade inför kvällens middag... dock inte med rätt skor! Såg nog ganska roligt ut när jag halkade runt där, gående med släpande steg i slow motion med min tjocka mage, osminkade face, iförd Linus röd/grön-randiga mössa! Det kallar jag tant-varning!


120 dagar

Btw så e det 120 dagar kvar till Ellas beräknade nedkomst! 120 dagar... De e helt sjukt!

Bloggen verkar lika trött som jag e...

Bloggen blir lidande just nu, e ledsen för det, men just nu känner jag inte mycket insperation... Det händer lixom inget nytt!
Jag praktiserar, jobbar, går hem, tittar på tv, lägger mig o somnar förhoppningsvis... Jag vaknar, praktiserar, jobbar, går hem, tittar på tv, lägger mig o somnar förhoppningsvis igen... ja, jag tror ni lixom förstår vad mitt liv går ut på just nu!
Idag gick jag tidigare från praktiken, bara för att jag jobbat över hela veckan... Det va riktigt skönt! En långlunch me kuss o sen hem (för att upprepa de välbekanta mönstret... titta på tv, förhoppningsvis somna, ja, ni vet nog vad jag menar vid detta laget =D)

Jag menar absolut inte att jag e missnöjd med mitt just nu så inrutade liv... Visst känner jag en viss press och känner ibland att jag varken orkar eller hinner med allt annat jag vill göra. Men samtidigt mår jag bra. Jag har ett fruktansvärt bra samvete för en gångs skull, för ingen kan komma o säga att jag inte gör något med mitt liv nu iaf...


Tack!

Tack så jättemycket för era söta kommentarer, kära läsare (även om de var långt ifrån alla som skrev så e jaghur nöjd som helst =D) Det behövdes, ska jag säga er. Nätterna e tuffa nu(för att inte snacka om dagarna)... Är så fruktansvärt trött men har satans svårt att somna! Förstår inte varför!

Nu e de Biggest Loser (finalen) och iom det tårar... I Like =)

Var tog alla kommentarer vägen?

Ingen kommenterar längre!
Era tråkmånsar...! Se nu till att säga ett ord eller två!
Kan inte alla som läser idag bara skriva ett par ord...? Kanske vad ni tycker om bloggen, vad som e bra eller vad jag borde ändra... Skriv om er dag, om era åsikter eller bara hej. Vad som helst helt enkelt... Kom igen nu! SKRIV!


SKRATTANFALL!

Fy fan va jag skrattar! Morgan + Run-DMC= askul! (trött?)


Klassiker(!?)


F´låt!

Mycket att göra nu... Först o främst har jag praktiken, som jag är på måndag-fredag 8 timmar om dagen. För det andra har jag (igen) blivit erbjuden att jobba i butiken utöver min praktik - något jag inte kan säga nej till! För det tredje är jag gravid och sover mer än gärna ca 9-10 timmar per natt och sitter gärna ner o bara tar de lugnt, osminkad, iklädd mjukisbyxor framför något dåligt tv-program!
Därför vill jag passa på att be er vänner, bekanta o familj om förlåtelse, och kanske framför allt förståelse varför jag ibland (eller ofta) inte kan hitta på något, varför jag inte ringer tillbaka på flera dagar och varför jag ibland blir tvungen att ställa in.
Jag har så fruktansvärt mycket annat att tänka på nu. Jag försöker göra det bästa för mig och alla andra, men ofta går det inte riktigt ihop. Jag är t.ex. väldigt glad o stolt över att ha blivit tillfrågad om jag kan arbeta på min praktikplats, o andra sidan kanske jag just nu inte borde! Det är svårt att säga nej.. Till mycket! Man vill lixom samtidigt som man inte orkar... Så jag får hoppas att jag orkar helt enkelt =)
Jag vill bara ha er förståelse, o samtidigt passa på att kanske säga förlåt... Om jag "glömt" bort er för en stund... De e inte meningen!

Vickans present!

Lite studenten-inspererad, kanske, men hon fyllde ju 18 o vi tänkte förbreda henne på vad som väntas komma... =) Jag ÄLSKAR att göra sånt här (fick hjälp av en annan pyssel-gud dessutom) De e sååå kul!
En Dvd-box med desperate housewifes som hon önskat sig fick hon dessutom, men den syns inte här! födelsedagsbarnet verkade mycket nöjd faktiskt, men de e väl vilken 18åring som helst som får en massa sprit, ett par bakis-tabletter (o om inte dom skulle hjälpa så finns de klubbor, choklad, tuggummi eller i värsta fall en vackert smyckad spy-hink att ta till)


Lördagen börjar bra...

Frukosten denna lördagen kanske inte var den bästa kanske, men efter att ha poppat i mig 2 smörgåsar så kunde jag inte låta bli att provsmaka en av Marias pepparkaks-muffin. SMARRIGA e allt jag har att säga...



Marias sååå goda muffins!


Vinnaren 2009!

Jag sa de från gången jag hörde honom sjunga i sista chansen-audition - han borde vinna hela skiten!
Erik är Idol 2009. Det förtjänar han, så GRATTIS till honom!
Btw... lite pinsam brud (?) han har. Först tyckte jag de va gulligt o några "graviditets-hormons-o-lite-rörd-tårar" rann ner för min kind, men när hon fortfarande klängde sig fast vid honom då han försökte sjunga vidare började det faktiskt bli lite patetiskt o pinsamt! Kände att jag borde ha räddat henne. Kanske skulle man telepatera sig till stockholm, rycka ner henne från scenen o förklara för henne hur pinsamt hon framställer oss tjejer inför flera miljoner tittare!

Dax att lägga sig kanske? Vad ska man annars göra? Linus somnade strax efter idol började, och vid 22-tiden tvingade jag en liten surpuppa in i sängen! <3
Jag e trött, men inte SÅ trött! What to do? - Svåra val här i livet!

Idol-final

Det är ännu en gång dax för Idol-final! Frågan är vem det blir som står som segrare när kvällen är slut... Vem tycker ni? Själv hejar jag på Erik, även om det brukar gå bäst för 2an... Kolla bara på fjolårens resultat...

Daniel
- Darin
Agnes - Sebastian
Erik - Markus
Marie
- Amanda
Alice - Kevin

Säger kanske en hel del om att man inte borde vinna. Samtidigt så är idag Agnes större än Sebastian och Alice har man inte sett röken av efter hennes andra-plats! Så jag håller fortfarande på Erik. Han rockar!




Vem tycker du ska vinna?


Varukorgs-stöld!

Samlade ihop alla syskonen (plus Linus, Maria o Teddan) o lyckades skapa en superfin (hoppas jag iaf att hon tycker) present inför Vickans födelsedags-firande imorgon!
Kan tyvärr inte säga vad eller lägga upp bilder på slut-resultatet om vicky läser, men kan med bilder avslöja att Maria - min medskapare (http://mariaohlin.blogg.se) är en liten tjuv och att om Coop saknar en varukorg vid nästa inventering (tror inte dom inventerar korgar iofs) så står den just nu hemma hos mig och dom är välkomna att hämta hem den =)

 

Kleptomanen på väg hem till mig...


Vad blir det för mat?

Någon som har några förslag på vad man kan käka ikväll?
Mannen min verkar väldigt trött då han för allt i värden försöker att hålla uppe dom tunga ögonlocken medan han "nästan-tittar" på scrubs (Nähä, nu vände jag mig om och såg att han gett upp... Nu snusar han istället sött här i soffan!)
Jaha... Matlagningen blir lidande utan Linus. Hämtmat kanske?
E dessutom skitsugen på nån pastasås (gärna med bacon, kanske carbonara-likande)
What to do? what to do?

 Fanny today!


Insperation!

Plötsligt verkar lite av den gamla Fanny va tillbaka... O även om de som sagt bara e lite så har de inte kännts så här på länge faktiskt! Väldigt skönt! 
Jag fick insperation att börja skapa igen igår. Plötsligt ploppade ideér upp i huvudet och filmen jag o Linus kollade på var som bortblåst...
Jag skrev ner en del och har idag kvar de mesta i huvudet. Ska börja att rita upp skisser senare, oxå får vi se vad det blir av detta...

Ville iaf berätta för er, mina vänner, att jag känner mig bättre. Lite bättre iaf... O på nåt sätt så känts det som att "lite bättre" är en stor förbättring!


tv-fucking-3!

Tv 3 har hackat till o från idag men när project runways designers äntligen ska visa sina kreationer på catwalken (i ett avsnitt som jag dessutom inte sett innan) blir jag GALEN! Plötsligt kommer hackandet tillbaka och nu är blir det dessutom stillbild varannan sekund! Jag vägrar byta kanal, så snälla tv 3, för ert eget bäst - F-U-N-G-E-R-A!


Babyshower!?

Jag har funderat över det här med babyshower nu ett tag. Linus verkar tycka de e lite fjantigt o påstår att "sånt har man ju inte i sverige" - Vadådå? säger jag! Då borde någon kanske börja? Det går väl egentligen bara ut på att jag ska sitta här o va tjock, kanske baka en liten kaka. Sen kommer folk hit, klappar mig på magen, lyckoönskar oss, säger "naaww" i början av varje mening och helt enkelt överdröser oss med presenter... Låter inte vidare jobbigt tycker jag! ;)

Vad säger ni, vänner? - Vill ni överdrösa mig (eller egentligen Ella) med presenter för en torr kak-bit o lite klapp på magen?



Älskar avsnittet i "Sex and the city" där Miranda blir påtvingad sin babyshower.
Jag kanske oxå borde ha ett inbjudningskort med en rökande anka på! =)


Barnvagn, skötbord, babysitter, babyskydd, nappar, nappflaskor, nallar, filtar, bröstpump, papper om pappan, försäkring, förlossning, mappar, lappar, boppar o jag BÖLAR snart...

Jag får lite panik här... Har precis försökt kolla runt lite på vad man kan behöva inför Ellas nedkomst o JÄVLAR va massa grejer man borde o måste ha (tycker iaf skaparna av listorna) Är det någon lite halvt galen mamma som precis som jag vill ha ordning o reda o har någon gammal lista eller iaf råd på vad man VERKLIGEN borde skaffa innan och vad som bara egentligen är onödigt eller kan vänta...

Allt detta med papper hit o dit om förlossningsbrev o papper om att Linus verkligen e pappan o jouraler o allt vad det heter gör mig mest nervös... I don't get it =S



BAH! Massa inköp framöver! Mysigt som tusan iofs (dock inte för plånboken)


Present till 18åring!?

Fan va jag klagar hela tiden i min blogg. Märkte de när jag läste igenom de senate inläggen! Vill ju inte "martyra" mig, men samtidigt är det inte lätt att komma ifrån ämnet när man känner som man gör... Inte detta jag ville ha sagt egentligen utan har faktiskt en fråga till er, kära läsare...
Lillasyster fyller 18 år om 2 dagar och miss pank (jag) har ingen aning om vad man kan ge till en 18åring som inte kostar en förmögenhet men samtidigt uppskattas. Någon som har förslag?



Vackra Vickan <3


Mag-ont o Ullared!

Linus har gått o lagt sig för redan o jag tänkte joina honom om en stund. Varken hans o min mage verkar inte vilja som vi vill... Konstigt faktiskt, för inte har vi ens ätit samma mat på de senaste 3 dagarna =S

Tänkte mest passa på att nämna att jag bara älskar dom störiga tanterna som medverkar i "Ullared" - Maggan o Gittan! (eller vad dom nu heter) Har inte innan fastnat för detta program, men har efter allas kommentarer på facebook o.s.v. även jag blivit förtjust!

130 dagar

Är det kvar till Ella förväntas att titta ut... Ska man behöva må dåligt i 130 dagar till!? De hoppas jag inte =S
Längtar efter de lilla livet, samtidigt som jag har hur mycket som HELST kvar att fixa, köpa, ordna o ställa mig in på... men de hinner man väl?

Gråten kommer ofta nu. Sömnen är orolig och skuldkänslorna påtagliga, så vad ni än gör så döm mig inte. Inte just nu iaf... De e de sista jag behöver!
-Som vanligt får Linus även här beröm av mig. Han älskar mig. villkorslöst. O de e de jag behöver nu!
Tänk på de!

Ellas kläder från Elle!

Ellas super-söta klänning o body som hon fick av "moster" Elin (Elle)!
Bodyn är egentligen för killar förklarade hon, men tyckte att den va så söt...! Jag som tyckte de va Elin som skrek så förtjust när jag berättade att det va en flicka jag skulle få, o fortsatte - "ja, för det e mycket lättare att hitta fina kläder till flickor"... Haha! Hon e för go! Jättegulligt av henne tycker vi iaf!

 

Så söta o såå små!


2:a advent

Kvällen igår var skiiit-rolig! En massa mat, glass som var god som himmel-riket, chips, dipp, gotte o älskade underbara vänner visade sig vara en kanonbra blandning! Något som borde göras oftare... med all säkerhet! (Bilder glömdes tyvärr helt bort att ta i allt babblande o skrattande)

Dagen började med kaffe (oboy för mig) med Linus o Padan, sen träffade jag upp Madde (http://mamamad.se) o traskade vidare hem till henne för att bli underhållen av hennes supersöta busfrö Wincent. Nu e jag hemma... Har tvättat av sminket o tittar på en ny säsong av project runway i joggingbrallor o myströja! Känner mig utmattad o trött. Blir nog tidig säng-gång ikväll... Skola imorgon igen. Inget jag ser fram emot så där jättemycket om jag ska va ärligt. Känner att min kropp inte orkar, tårkanalerna e fyllda o linus tålamod sätts ännu en gång på prov...

Fan!

Vem fan gör något sånt? Vill alla bara förstöra?
Snart hem till Madde en tur. Mysigt de iaf...

Jag dansar ALLTID nykter!

Nu för tiden iaf...
Har spenaderat dom två sista timmarna dansandes med mig själv o 14is-musik på hög nivå! Laddar upp inför kvällen me brudarna. Alkoholfria drinkar o chokladcigaretter i mängder. De e annat de än bara för 5 månader sen... Men jag trvis. No problemos! Ciggen saknar jag lite ibland iofs men att dansa o njuta av livet gör jag gärna utan en massa alkohol i blodet... Kanske något jag insett nu när jag inte har kunnat dricka!

Jag passar på att lägga upp en fin bild på mina dans/sång-insatser... Het som få! ;) Dessutom får ni en på mina 90tals-inspererade flätor (Har de faktiskt bara så så länge så att håret ska blir lockigt, även om frissan i sig själv e riiiiktigt het =P) naglarna e vackert rosa och snart ska man bli människa igen (sminket ska på) men innan de, blir det inhandling på Willys, Jessie kommer vilken sekund som helst!


  

  


Lördag!

Härligt att även idag vakna med halsont o känna att man lever (eller känner sig döende rättare sagt) En varm dusch gjorde susen, o nu ska jag oxå försöka trycka i mig lite frulle.
Linus ska på personal-fest idag. Ska till sin arbetskompis Jonas redan om ett par timmar. Se Joe Labero o antagligen supa upp ett par hundra- (tusen-?) lappar! Jag ska ha tjejkväll med "gamla gänget" - Det vill säga Elin, Tn o Jessie. Så himla mysigt att vara samlade igen <3

Nu frulle - återkommer senare! Ska försöka fånga flickorna på foto ikväll oxå, får väl övertala dom efter ett par drinkar om inte annat =)
Hej så länge!

Lady Ga-ga(len?)

Är bruden är fullständigt galen eller faktiskt extremt smart!? - Genom totalt utflippade outfiter o frisyrer ingen annan tänk på (förutom mimmy pigg då möjligtvis) verkar hon skapa fler rubriker än någon annan just nu! Frågan är hur länge det håller... Men då hon gör musik som faktiskt "håller" så behöver hon kanske inte mycket längre utmärka sig genom sin galna stil! Tillslut blir ju det tråkigt att skriva eller bry sig om det oxå, speciellt då hon inte verkar bry sig speciellt mycket om vad någon annan tycker!

Jag tycker hon e cool, Lady Gaga! Hennes hårfärg kopierade jag ju i somras och ska snart finnas igen (när jag orkar pallra mig till catja - frisören) Luggen är oxå en 10a, o att bära upp kläderna som hon gör tror jag ingen annan lyckats med!


Vad tycker ni? Fashion eller fiasko?


Konst - av mig! (uppdaterad 7/12)

Tog lite foto av bilder jag ritat/målat. Från gymnasiet o fram till i år... Önskar jag hade lite mer insperation just nu, för de e så himla roligt att måla! GE MIG INSPERATION - någon!







 


 
   
 


 
    

 

 



  


Håller tummarna för att mamma får jobbet. Eller att hon inte får jobbet... ?

Har lovat att idag hålla tummarna för mamsen som e på arbetsintervju (andra gången på samma ställe dessutom) men hade ändå tyckt (som jag sagt till henne innan) att de va skönt om hon förblev arbetslös fram till sommaren/hösten iaf. Då kunde hon ju hjälpa mig med Ella när hon kommer! PERFEKT! Slipper man vara ensam när alla andra e flitiga o jobbar! =)
Jag sa till mamma att om hon får jobbet så får hon de. Då blir jag så klart glad för hennes skull. Hon förtjänar ett jobb där hon trivs (Blev utbränd efter att ha jobbat ALLDELES för hårt o mkt på förra jobbet) men om hon inte får de så kanske de e meningen, o ärligt talat så vet jag att mamma tycker att de e rätt skönt med ledighet efter åratal av jobb, jobb o åter jobb! Så jag håller tummarna, men vet inte riktigt för vad faktiskt! =)

Jag fick ont i magen innan idag. obehagligt som fan! Kändes nästan som mensvärk o såklart blev jag livrädd! Som tur va så gick de över rätt så snabbt igen o har inte kommit tillbaka heller! Så nu kan jag kanske andas ut igen...

Funderar på vad jag kan göra! Känner för att ordna något till Linus som överraskining när han kommer hem men orkar inte göra något storslaget. Några förslag?




Aldrig frisk?

Fy fasen va trött jag e idag! Har ont i huvudet, öronen o halsen! Funderar starkt på att gå å lägga mig igen o stanna i sängen hela helgen!
Hur kommer man över (om man nu kommer över) dessa peridor? Jag känner mig aldrig riktigt riktigt kry... beror de på graviditeten? På sömnbristen? (Har svårt att sova, drömmer mardrömmar, vaknar, kissar flera gånger per natt) Beror de på något annat? - vintermörket? Jag vet inte, men något e de!

Dax att ta en alvedon kanske? Härligt att börja varje morgon lika dant =/ Någon som har bra förslag så bara skriv! Jag vill bara känna mig frisk igen...

Köttfärs-super-sås!

Har precis blivit serverad spagetti o köttfärssås av min Linus, o inte vilken köttfärsås som helst utan en EXTREMT god köttfärssås! Vet inte hur han lyckats men jag kunde inte få nog. Åt till jag trodde jag skulle sprängas! O att jag dessutom skriver om den i min blogg bevisar väl verkligen HUR god den va! WOW! Ser redan fram emot imorgon då jag ska äta resterna =)

Nu kan jag glosorna utan o innan. Väldigt stolt! Så imorgon e jag redo för förhör o skola! Imorgon blir det även en fika med söta Josse o hennes dotter, en tur till min praktikplats och en hel del inhandling inför helgen! På kvällen kommer nog mina bröder o hälsar på dessutom! Älskar fredagar - dom ger en sån frihet iom att jag slutar redan 12.30!

Nu blir de biggest loser, mammas pojkar, duschen, boken o sen sängen!

It's a girl!

That's right! Vi ska få en liten flicka! En Ella Maria (kanske ett namn till) Samevall!
Äntligen (efter en hel del övertalning) så gick Jessie med på att jag avslöjade det för henne, o hon var den sista att inte vilja veta, så nu är det alltså officiellt =)

Dax att öva latin-glosor. Skola o prov imorgon!

Paradise Hotel-citat!

Nån av killarna: Jackie e nymfoman!
Nån brud: Vad e nymfoman?
En annan brud: E inte de en sån som ljuger hela tiden?

Några geni kanske dom inte är, men nymfoman trodde jag faktiskt var ett av de "svåra" orden som dom faktiskt hade koll på. De och en massa trendiga drink-namn! =)

(Märks att jag kollar på de ofta, va? Har ingen aning om vad dom heter. Förutom Jackie... henne har väl inte lyckats undgå?)

Negativa jag.

Känner mig trött, utmattad och irriterad. Har dessutom haft en fruktansvärd huvudvärk och yrsel hela dagen idag!
Vill egentligen bara tycka synd om mig själv, ligga i soffan, käka godis, bli uppassad och slippa tänka på latin-glossor, tidiga uppgångar o en massa krav.
Jag säger inte att omgivningen inte ställer upp! För det gör dom... Mer än någonsin. Linus e min stora räddning nu. Den jag lutar mig mot i alla lägen, den som lagar mat, städar, tvättar o gör allt för mig utan att klaga ett dugg! Mina vänner säger att dom förstår när jag inte orkar träffa dom och skolan tycker att jag bara ska gå dit så pass mycket som jag vill... Ändå finns skuldkänslorna där, såklart! Man vill vara som vanligt. Man vill klara av allt och inte behöva bli "särbehandlad"...

Nu är de dax att drömma sig bort en stund. Koppla bort skuldkänslorna o ångesten över alla krav.
De e dax för Bonde söker fru och sedan efterlyst på tv, för att uppskatta att mitt liv varken ser ut som i bonde söker fru eller efterlyst =) De e ju faktiskt bra. Det gäller bara att uppskatta allt det fina, men ibland är det allt för lätt att fokusera på det negativa...



BÖNDERNA

För det första så tror jag (precis som dom sa på RIX morgon zoo) att det inte är Roger som vill ha någon tjej egentligen, utan faktiskt hans föräldrar som tycker att det minsann får vara dax nu! Se bara på hur han kramar sina tjejer. Som att dom hade någon smittsam sjukdom eller något! Tafatt som få - inte sexigt!
Jag tycker dessutom att Tilde är präktig o lite för "perfekt". Och jag blir lika nervös varje gång hon går barfota brevid sina hästar som hoppar fram o tillbaka... Eftersom jag oxå varit hästtjej så vet jag mycket väl hur JÄVLA ont det gör att bli trampad av en häst (o då snackar vi med skor!) - Ge tjejen ett par dojjor för FAN!
Per-Jörgen är enligt mig en riktig fjant. Han bara fnissar o e oxå tafatt som fan. Att han dessutom kallas snygg-bonde är helt o hållet oförståligt. Nä, den enda som verkar nåt så när normal e ju Janne! Heja honom! =)


Kärlek till vår lilla plutt...

Benen o armarna där inne verkar vara hur starka som helst när du kickar runt i magen, och hur trött mamma än är så verkar du, min lilla bebis, vara ett riktigt energi-knippe!
Varje gång jag känner dig (vilket jag gör varje dag nu) ger du mig en känsla av värme och kärlek, för så länge du mår bra så mår din mamma bra. Och nu väntar vi bara på att pappa oxå ska få känna dig.

All kärlek till dig, lilla E. Vi väntar o längtar efter dig <3
 


Magen i vecka 21

 

Tjocke! =)


Familjen Samevall/Lundborg

Är det på något sätt fel av mig att inte ge min bebis mitt efternamn?
Jag tycker egentligen inte att ett namn binder mig mer till min bebis och dessutom är Linus efternamn "Samevall" mer ovanligt och det namn jag kommer ta om vi en dag gifter oss...

Vad tycker ni? Ska bebisen heta E*** Samevall eller E*** Samevall Lundborg?
Kommer jag på något sätt ångra mig om jag INTE ger min bebis mitt namn?



+



=



Världens vackraste familj. Familjen Samevall (Lundborg..?)


1a december

Det är helt sjukt alltså. Den första december har redan smugit sig på och om 16 dagar är det endast 4 månader kvar tills litens bebis förväntas titta ut =)

Idag är ingen bra dag. Har under natten haft hemska mardrömmar... Jätte-ormar o arga hundar som jagat mig, (o farmor) Jag har druckit en massa alkohol o sen kommit på att jag e gravid. Jag har drömt om att Linus retade mig så att jag råkade putta honom så han trillade och dog (!) och att mina syskon inte ville veta av mig bara för att jag inte "brydde mig". BARA sånna drömmar!
Vaknade riktigt yr o mådde kass. huvudet bankade i takt med klockans sekundvisare och efter jag varit uppe o kännt efter visste jag att jag var tvungen att hoppa tillbaka i sängen igen. Drömde mer konstigt och oroligt o vaknade nån timme senare tog en huvudvärkstablett. Funderade på att gå upp men eftersom sängen e bekvämare än soffan och det enda som finns på tv klockan 8 på morgonen är tv-shop så bestämmde jag mig för att stanna i sängen.
Nu har jag alltså gått upp. Ska försöka äta lite frukost för att må lite bättre, men huvudet värker o jag har frossa o är inte alls sugen på någon sorts mat över huvud taget... =(

 




RSS 2.0