Inget fungerar!

...Varken facebook eller bloggen (går extreeeemt långsamt!) iaf!

Skolan gick rätt så snabbt faktiskt. Fick göra en bukett av amaryllis, vilket INTE var det lättaste. Och att efter följt ett visst "tänk" på praktiken så var det inte det lättaste att få tillbaka skol-stilen!

"Dekorativ stil med yttre form o inre rum" - Att tänka på färger, former, linjer, grupperingar och allt vad det heter!
Slutresultatet blev iaf så här:




Helt okej för att vara första dagen på ett par veckor tycker jag nog...


God (?) morgon!

Oxå va de skola igen! Linus har viftat med armarna (=jag har fått en armbåge i huvudet o en smäll i sidan) helvilt inatt... gissar att han drömt en massa, för det har inte varit en lugn stund!
Är irriterad o inte ett dugg sugen på att åka till skolan, men tar mig i kragen o försöker tänka positivt (vilket e VÄLDIGT svårt för mig så här dax på dygnet!)

Dax att "sätta på mig ansiktet" då... Önskar att man bara kunde slängt på sig lite kläder o gått ut, men då skulle nog ingen känna igen mig... =)

En promenad genom stan...

...tillsammans me min kära vän Jessie. En fika o en massa prat hann vi oxå me!
Nu är man lite seg o har en hel del söndags-ångest... Att skolan börjar igen redan imorgon (efter en dags ledighet) känns inte riktigt rättvist =S

En rolig sak är att jag nu känner bebben mer och mer. Riktigt livlig kan h*n vara =) De e så mysigt att känna hur h*n lever där inne <3




Jessie på foto - inte taget idag, dock! Så duktig orkade jag inte vara =)




Natti!

Superkväll hos Rasmus och Sophie. Alltid lika roligt att träffa dom!
Men nu e jag trött och Linus vill spela xbox, så de e väl dax för den gamle trötta (moi) att gå å lägga sig, så får jag skriva mer o lägga upp foton imorgon istället! =)

Världens vackraste blivande pappa

 

Jag ÄLSKAR dig, mitt hjärta


Halva tiden har nu gått!

Fy tusan vad tiden går snabbt! Igår var jag halvvägs igenom min graviditet och idag fyller bebis 20+0 veckor i magen. Helt otroligt!
Nu när Maria är informerad av vilket kön den lille i magen har, så e det bara Jessica kvar att övertala! Hon vill verkligen inte veta! SUCK!... Jag vill ju skriva ut bebbens uttänkta namn!

Idag har jag för första gången sen i augusti jobbat. Blev frågad på min praktikplats igår om jag kunde tänka mig att hoppa in, och det tackar man knappast nej till... Det är ju detta jag vill göra!
Om ett tag bär det av till Sophie och Rasmus på middag och öl (iaf för grabbarna). Sen blir det nog sängen för att imorgon träffa min före detta skol- och arbets-kamrat Josse och hennes lilla flicka Ella. Supermys!




Från www.familjeliv.se :

Min graviditet - BF Fre 16 apr 2010
Uträkning utgår från dagens datum: Lör 28 nov 2009.
Din graviditet startade Lör 11 jul 2009.
Du blev gravid ungefär Lör 25 jul 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 141 av 280. (50,4%).
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 0 fulla dagar (v20+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Fre 16 apr 2010
Du har 139 dagar kvar till beräknad förlossning.

Dagen i ord.

Har gjort:
Vaknat. Bloggat. Käkat frulle. Sminkat mig. Åkt buss. Praktiserat. Ätit lunch med mamma. Praktiserat lite till. Åkt till willys. Handlat. Åkt hem. Plockat undan. Ätit. Kollat tv. Tvättat bort sminket. Pussat på min man. Ätit ett choklad o en clementin. Ställt väckarklockan. Skrivit lite av bloggen.

Ska göra:
Blogga klart. Borsta tänderna. Gå å lägga mig. Läsa. Somna.


En (S)LITEN Fanny!


Mode-maffian!

Hade nästan lika svårt att somna igår som nätterna innan, problemen har nu dessutom blivit värre... Ryggen värker något fruktansvärt! Funderar på om man borde köpa ett par fotriktiga (tant-varning?) skor eller om något annat skulle kunna hjälpa, för just nu står jag knappt ut!

Ska man alltså behöva se ut som trion Lundborg (pappa, faster o farmor) bara för att man e gravid? O nu snackar vi inte om magen, även om fajjan (pappa) har "lite o ta i" för att uttrycka de snällt ;) NEJ! Pappa hade nästan blivit FÖR stolt om jag kom i ett par (för hårt snörade, helst med en stor rosett oxå) gympdojjor i Lundborgar-stile!

USCH! Nu saknas bara den stora, pösiga 90tals-inspererade skjortan, ett par levis 501or (som sitter fint? o bra uppe i midjan) för att man ska se ut som "en i familjen" (o dessutom de mode-intresserade tonåringarna som faktiskt springer runt i just detta nu...)
Kan det vara så hemskt (eller hemskt o hemskt, snarare komiskt faktiskt) att de e pappa o åsa som e "inne" medans jag står (i mina gympisar - som ALDRIG kommer att va bli inne iaf) o har NOLL koll...?
- Mycket möjligt!


Ny design!

Nu ska svägerskan Maria fixa min design på bloggen. TJOHO! inte en dag för sent va de, inte =)

Nya lilla kisen som har flyttat hemma till morsan...

Mamma kunde inte hålla sig längre. Hon saknade sin gamla mise och även om hon (Dixie, den förra katten) inte på något sätt går att ersätta så ville mamma ge sin kärlek åt en ny liten katt...
Så här gudomligt söt e han, Sudden <3


Varför kan jag inte sova?

Helt omöjligt! På nättterna alltså.
På morgonen vaknar jag helt utmattad, skittrött o sur. Jag går runt o gäspar o längtar efter sängen hela dagen, men när kvällen kommer så går det inte att sova. Jag är trött även då alltså, inte det som är problemet, men att sova, det går inte!

Nu e de dax att rusa. Mot praktiken!

Alvins dop

Här e bilderna från godingen Alvins (svägerskan Lindas lille son) vackra dop
2009-11-22...

Jag måste säga att jag ÄLSKAR sånt här, hur nördigt det än låter. Men kyrkan ger stämning av skolavslutning och allt pampigt runt omkring det.
Kyrkan betyder hopp och tro. Den betyder lycka, sorg och känslor över huvud taget... Kanske borde man bli religös, för det finns inget mer rogivande än tiden man tillbringar i kyrkan.
Någon annan (nörd) som håller med mig? =)

 

  

 

 


Söndag

Helgen glider mot sitt slut innan jag ens förstått att den börjat... De sista timmarna ska avnujtas i soffan med min älskling, top model och kanske lite chips o dippa... MUMS!



Allison - min favvo bland modellerna


Julutställning 2009

Bilder från utställning på skolan...



stress-helg

Vilken helg! Inte en lugn sekund här inte...

Lyckades få liv i Linus imorse o hade riktigt mysigt på utställningen i skolan - Bilder kommer sen! 
Nu efter vi varit där har jag här hemma lyckas fixa 2 kort och en bordsdekoration hittills. Snart ska vi vidare till Linus lillebror Dennis som fyller 18, och efter de blir det hem, fixa en bordsdekoration till, direkt i säng sen upp igen o iväg på dop.
Roligt att ha o göra, men samtidigt går helgen så satans snabbt. Snart e de ny vecka o praktik - Tjohoo!

På väg mot julutställningen...

med eller utan man, det e frågan!
Linus är totalt slut idag... vet inte varför jag inte kan få upp honom ur sängen =/ Det brukar ju va han som får tvinga upp mig!
Ajja. Han får göra som han vill, lilla skrutten. Det blir ändå många som följer me dit. Mamma, hennes vän Agneta, Lillebror Rasmus, hans tjej Maria och Marias mamma. Härligt!
Nu ska jag klä mig. Måste sticka om en halvtimme!

Snygg?

Kan jag vara den ända tjejen i världen som INTE tycker han där twilight-"hunken" e snygg?
Jag bara undrar, för jag kan verkligen inte förstå hysterin...



Snygg? - Jag tycker mest han ser konstig o elak ut, faktiskt!


Vila i frid, lilla katt...

Idag låter vi vår drygt 13 år gamla kise somna in eftersom hon inte mått vidare bra på sistone...
Så en sista hälsning vill jag ge henne. Hon har gett oss mycket glädje o kärlek, lilla Dixie <3

Sov gott lilla vän

Julstämning...

Underbar julstämning i skolan nu, så passade på att fixa lite sådan här hemma med...




Förbredelser inför utställningen på skolan (Ingvar Strandhs blomsterskola - julutställning 2009. 21-22 november 10.00-16.00)



Julförbredelser hemma - Pepparkakor, julmust o tända ljus =)


Florist eller bilmekaniker?

De e frågan...
Just nu ser jag verkligen ut som det sistnämnda med äckligt skitiga fingrar o naglar, men givetvis är det florist jag är (eller håller på att BLI rättare sagt)



Julutställningsförbredelser är i full gång och eftersom tall+gran=kåda och att jord och smuts inte är något ovanligt i detta yrke är det inte konstigt att man ser ut som man gör - även efter mängder med tvål, nagelborste o gnuggande!


Vi VET!

Vi vet vad det är för kön på lilla bebisen nu... Vill ni veta?
Allt såg iaf jättebra ut och vi e fortfarande beräknade till den 16 april

Vår lilla älskade E <3


Lilla fossingen


Älskade lilla livet (nästan) i profil


Ryggrad på lilla plutten


Ultraljud imorgon!

Är nu i vecka 18+3 och ska imorgon ÄNTLIGEN få gå på UL igen! Tjohoo!
Någon förutom Maria som INTE vill veta könet om vi nu tar reda på de? -Skriv då!

Mmm... knäckebröd!

Ny cravings...
Wasas havre-knäckebröd! MUMS!


danmark i bilder



drinkar. cola. fisk o räk-mackor. skratt. öl. rosor. pölse. pubbar. ströget. vin. bråk med kines-bartender. varm choklad. äppelkaka. sura alkolholfri drinkar. hippiebuss. vin. shopping. löksoppa o ännu fler öl, drinkar och glas vin... (o oändligt me cola för mig då) = En väldigt lyckad Lördag i köpenhamn.
Tnx daddy o grattis igen <3


Rädd

Borde nog göra ett riktigt långt inlägg egentligen, men har varken inte ork eller lust.
Just nu känner jag så mycket (kan det vara hormonerna som spökar igen?) men vet inte hur jag ska få det "ur mig"...

Jag skulle egentligen vilja skriva min åsikt om detta med Vellinge kommun o flyktingbarnen, men orkar inte eftersom jag i ett sådant ämne för det första borde ta reda på mer fakta och för det andra verkligen borde lägga ner energi och tid på att formulera mig rätt, och det finns ingen ork till detta nu...

Jag skulle oxå vilja skriva om min plötsliga extrema rädsla inför förlossningen... Har nu de senaste 2 timmarna känt mig svimfärdig av nervositet och rädsla. (och det e 5 månader kvar!!!)
Jag har iofs innan varit nervös och orolig från och till, men har idag, efter att ha läst (och det mest positiva berättelser) blivit mer rädd än någonsin... Huvudet snurrar och jag kan för allt i världen inte förstå hur jag på något sätt ens ska vara i närheten av att klara det. Speciellt rädd är jag för paniken. För att inte ha kontroll. Jag känner rädsla som aldrig förr... USCH! Jag börjar nästan gråta...
Va fan ska man göra? Hur i helvete ska man bli lugnare? Eller är det faktiskt så att de e bättre att vara beredd på de värsta?
Fy o helvete o gud... vad har jag gett mig in på?

Söndag = städ-dag!

Linus e o kollar hockey tillsammans med Jonas o själv sitter man o kollar "vem vet mest" på 2an... Allt för att inte behöva börja, idag är det nämligen dax för storstädning!

Igår var det Danmark för hela slanten. Firade pappa genom att dra från krog till krog tillsammans med familjen Ljungberg o massor av dricka. Hade helskoj!
Bilder o mer om de kommer senare =)

Otursdagen...

Har väl inte varit någon otursdag tycker jag. Skrockfull e jag dessutom, så några förhoppningar hade jag inte imorse när jag gick upp... Men bra gick de. Hittills iaf =)

Eddie sjunger Takidas "Curley Sue" just nu. Jag gråter (nästan), men inte av hur vackert det var. Utan hur fruktansvärt det låter. Jag hade till o me gjort de bättre, o då måste jag tala om att jag sjunger som en KRATTA! Usch usch usch! Förstör en väldigt fin låt gör han! USCH!

Go Reza!!! Hon gör förmodligen sin låt bättre iaf... Eller inte "förmodligen" - Med all säkerhet!

körkortsbetalning.se...

Det finns ju inget som heter de!
Hon på bilskolan MÅSTE sagt fel, för jag skrev till o me upp de... Ååh, alltid dessa problem!
Inget körkortsbetalning.se, inget korkortsbetalning.se inte ens något körkortsbetlning.com finns!

Vet någon om vart man ska betala in när man fixat lämp? (nä, inte ens DET har jag, jag har HAFT, men de va längesen...) Skriv de här i så fall!
Jag blir GALEN... Vill ju bara ta de där jäkla körkortet nu, så man har de gjort o sen slipper (ja, ni läst rätt) köra mer!

Uppdatering -------->
FIXAT! Tur att google finns =)
någon korkort eller körkort.se/com/nu fanns knappast, däremot skulle man nu betala in en summa genom sin bank till länsstyrelsen vars postgironummer jag hittade på nån sida. Så nu är de fixat. Tjohoo!
Ännu mer tjohoo är att de nu tar 3-4 veckor innan jag får körkortstillståndet och då kan börja köra (mycket tid att förbreda sig alltså)

Glömde nämna en sak innan. Är arg på pappa. Han e dum o ska inte ta vaccinet (han hävdar nämligen att han aldrig blir sjuk, vilket iofs e sant, men ändå...) Jag hotade honom att han kanske kommer smitta sitt framtida barnbarn, men han fortsatte bara hävda att han ändå inte kommer få det. Jävla dumheter!

 

nu blir de käk. Ciao!


Bokmal!

Ännu en bok utläst.
Har nu på senaste läst "män som hatar kvinnor" "Ego woman" o nu senaste "flickan som lekte med elden"... Har någon nåt tips på vad man kan götta ner sig med i höstmörkret?


Börjar man bli gammal?

Min orangea 14is-syster Frida stod bland "ungdommarna med sverige-tröjorna" igår på fotbollsgalan.
Mamma hade tydligen blivit trött på henne o sagt till då hon valde att tuppera håret till max och sminka sig orange (vilket iofs inte e ovanligt) i hela huvudet... Morsan brukar inte lägga sig i, men tyckte ändå att nu va de fotbollsgala och då kan man faktiskt anpassa sig och se LITE mer sportig ut...

Jag var tvungen att spana efter min söta, men dock så orangea syrra när jag igår zappade förbi galan, och till min förvåning så såg ALLA ut som henne. långa, smala som stickor, långt övertupperat kissie-hår, orangea ansikten med läppar i vitt/rosa. Väldigt snyggt - om du frågar Frida, Spara på sminket o borsta iaf ut håret ibland - om du frågar mig. Och FRUKTANSVÄRT om du frågar mamma...
De e kul me generations-skillnaderna =)

Älskade 14is-Frida.
Hon e så HIMLA söt utan allt klet... Men samtidigt så är det så att vara tonåring. O de sa jag till mamma oxå... De handlar inte om vad som EGENTLIGEN är snyggast. De handlar om mode. Dom växer ifrån de o blir lika tråkiga o o-orangea (eller som linus så snällt uttryckte sig om min hudfärg en gång - solbränd som ett lik!) som oss!


Dålig...

Jag mår riktigt, riktigt dåligt idag. Har nu för första gången idag rest mig från soffan, hämtat knäckebröd o startat upp datorn för att beklaga mig lite här...
Jag tror (och hoppats, för då borde de snart va över) att det är vaccinet som fått mig sjuk. Vi får väl se imorgon...

Jag hatar detta. HATAR!


Grrr!

Är full av hormoner och har lust att skrika arga saker till folk som egentligen inte förtjänar de... kom precis på att de inte är speciellt lätt heller, på grund av att jag är alldeles själv i lägenheten... Vilket gör mig ännu mer arg!

Kan inte grannarna sätta igång stereon på högsta volym så att man kan ringa på å klaga som en den gamla surkärring som jag faktiskt är...
De fullständigt ryker ur öronen! Aaah!

För övrigt tror jag att jag ska lägga mig riktigt tidigt idag. Kanske kan även tröttheten påverka mitt ilskna humör. Så snart blir det alltså hopp i bingen, fram me boken "Flickan som lekte med elden" o huvudet på kudden. MYS!

sprutan avklarad!

Precis som de flesta andra svennar är jag livrädd för sprutor och blodprov, och nu när vaccinet (som det knappast inte bara talats bra om) skulle in genom armen var jag knappast lugnare, men efter att ha pratat med barnmorskan, doktorn, fått mamma att ringa till sjukvårdsupplysningen hade jag bestämmt mig.
Den skulle tas!
Som vanligt varnade jag sköterskan för min lilla fobi, och bad ännu en gång om att få prata med en doktor om vaccinet. Och när även hon sagt att detta inte var något farligt även om jag va gravid drog jag motvilligt ner blixtlåset i min tjocktröja och drog fram armen.
"Nu sticker de till" sa sköterskan o satte sekunden efter ett litet plåster över... "Så där ja!"
Va...? Va de allt? Skojade hon, eller? Jag kände de knappt! De kändes som att en mygga stack en ungefär, vilket kanske är irriterande, men knappast smärtsamt!
Nu hoppas jag att jag inte blir sjuk eller att något händer med bebis, men hittills känns allt VÄLDIGT förstorat.
Skönt att det är över nu iaf...

Ensam mamma söker-final!

Wiho! Jag älskar detta töntiga program, så samtidigt som jag inte vill att det ska ta slut så vill jag veta vem dom kommer att välja...

En gissning från mig e att...
Helena väljer Oskar
Madelene väljer Anders
och att Ulrika väljer Lasse

Vad tror ni?

Fars dag?

Vi i vår familj har alltid varit dåliga på att fira fars- (och mors för den delen) dag.
Det har jag inte för än nu när jag blivit lite äldre förstått då kompisarna runt omkring en får värsta paniken över present-köpande, kakbakande och förbredelser till farsan på hans dag...

Jag tänkte kanske skicka ett sms till min pappa. O han för den delen tycker nog det är totalt onödigt... Jag snackade ju med honom igår, o dessutom fyller han ju år på tisdag, o då är han tvungen att bjuda på mat för att hans "jobbiga ungar" faktiskt VILL fira honom!

Lite otur (eller tur, om man lyssnar på pappa) har mina föräldrar haft. Pappa fyller år den 10/11 och lyckats nästan alltid krocka med fars dag. Mamma däremot krockar varje år. Hon fyller år på juldagen (den 25/12 vill säga) o med skilda föräldrar o därmed julafton 23 och 24de varje år hamnar mammas födelsedag lite i utkanten... Inte med meningen. Men de bara blir så... Man har slut på ideér (och speciellt pengar) o ger nåt kombinerat julklapp-o-födelsedags-present-aktigt. Tråkigt. Och ofta får man dåligt samvete. Men de e ju som sagt inte meningen, o kanske får vi sykon snart slå ihop båra kloka (?) hjärnor o komma på något storartat =)

Pappa får iaf fin present i år! (så slipper man ha dåligt samvete över att inte brytt sig om fars dag, även om han som sagt inte bryr sig)
Jag, Linus, Maria, Rasmus och Victor har lagt ihop o köpt finfina rod stewart-biljetter som ska spela i malmö nästa sommar. De tror jag, med stor säkerhet, han kommer uppskatta...


katastrof-hy = flicka?



Nej. Det är inte fräknar... Det e finnar o gravid-hy.
Dom brukar ju säga att om det är en flicka så "snor" denna sin mors skönhet när den ligger i magen, och med tanke på min finniga, torra hy, mina blåa ringar under ögonen och mitt feta hår borde det verkligen finnas ett väldigt vackert litet flicke-barn där inne... Eller vad tror ni? =)

vecka 17 eller 18? =S

Idag fyller bebis 17+0, men har läst att de då heter att man e i vecka 18 (!?)
E de så, ni mammor/gravida som läser min blogg och UPPENBART har mer koll än mig...?
Jag vet inte =)

Idag ska de hinnas med att träffa Tn o Alice, sen kanske sticka till Elin en runda. Mycket att catcha upp med vännerna. Jag har INGEN tid nu för tiden. Så idag ska de göras en massa!
I like!

rädsla!

Jag vet att jag borde, och om jag någon gång ska göra det så är NU rätt tid...
Innan bebben anländer o tidsbrist är ett faktum!
Ändå är det för mig ett skräcksenarie! Men nu e de fan dax att ta sig i kragen. Att bara GÖRA det!

Se upp på vägarna. Här kommer Fanny!


Första bilden på magen...

v.17


Magen e rätt stor redan! (kanske beror på kosten o sluta-röka kilona me... but I don´t give a fuck)
Spår att jag kommer bli en riktigt tjockis <3

frukt, cola o godis-sug!

Ja, de e nog de enda som riktigt faller mig i smaken just nu...
Frukt (framför allt clementiner o bananer) godis (choklad, speciellt med mint, som jag inte varit så förtjust i innan älskar jag plötsligt) och coca cola skulle jag kunna leva på nu.
Försöker stoppa cravingsen genom att sluka frukt och få i mig lite mat oxå, men maten tar ofta emot vill jag lova...
Graviditet-cravings alltså... suck! What to do?

 
- inte VÄRLDENS mest hälsosamma kost, kanske...

Ja, se de snöar...

Jag älskar snö!
Jag bara gör det. Även om det bara fallit ett par flingor idag värmer det i hjärtat!
Jag vill har MER MER MER!



Trötter

Jag förstår inte hur man kan lägga sig klockan 20.00, sova i 10 timmar och sedan ändå vara så trött att man inte vet var man ska ta vägen...
Det känns som att folk slutat bry sig. Kanske slutat tro på mig rent ut av...
Jag försöker att vara på bra humör, men blir allt mer irriterad på småsaker! Det är jättejobbigt, men jag gör allt som står i min makt för att inte låta världen smittas ner av mina argsinta hormoner!

Undrar en sak...  Borde man ta vaccinet för svininfluensan när man e gravid? Barnmorskan jag varit hos sa att dom rekommenderade det. Jag är bara rädd för att detta på något sätt kan påverka fosret. Barn under 3 år får visst inte ta det, men barn som inte fötts än ska få i sig de genom sin mamma... jag förstår inte riktigt logiken... =/ Är det så pass liten mängd dom får i sig att det inte är skadligt? Är det inte farligt just pga att dom inte fötts? Finns det risker?
HJÄLP! Jag vill inte utsätta pyret där inne för något =/

Kommentera mera!

Gud va dåliga ni blivit på att kommentera, era tråkmånsar =)
Skriver jag SÅ ointressant? =)

E för tillfället alldeles rasande på att folk i min ålder inte kan bete sig som vuxna människor! Inte är det alltså bara malmös ungdommar, utan också malmös vuxna som beter sig fruktansvärt illa!
Ne. Flytt från Malmö får det nog bli... Jag orkar inte med denna egoisktiska, rent ut sagt elaka stad. USCH o fy!

blärk o piiih...

Jag e så satans trött på att må dåligt.
Kräk, magont, halsbränna och hormoner som gör att - kroppen tror att den är 14 och satans arg igen/ - tror jag är i behov av mängder av godis/ - krokodiltårar trillar ner för kinderna oavbrutet, är nu en del av vardagen... Jag förstår att det bara är att acceptera, men samtidigt vill jag inget annat än att vara stark!
Jag vill kunna gå i skolan som vanligt, vara liiite trevligare mot mina medmänniskor och orka med betydligt mycket mer än vad jag gör. Men de fungerar inte. Det tar för mycket energi från mig!

Jag längtar efter min bebis mer och mer. Det är något som känns bra iaf. Jag tror oxå att allt i slutändan kommer vara SÅ värt det. Alla säger ju de iaf =)

Jag och Linus funderar nu även över att ta reda på om det e en flicka eller pojke som bor i magen. Vi e nyfikna och båda e stensäkra på att det är en liten pojke där inne. Vi får se. UL nästa gång sker på onsdag om 2 veckor. Längtar!

Har nu skaffat mig ett konto på www.familjeliv.se (guckelis) Ett tips som Linda (linus storasyster) gav mig - txn, verkar hur bra som helst! Många lika förvirrade förstagångs-mammor med knäppis-frågor som jag =) Tummen upp!

Ska försöka få i mig lite mat nu. knäckebröd blev fort äckligt och tort o dessutom behöver jag nog något ordentligt. Får bara hålla tummarna för att få behålla det... suck o stön!

Fondue i svart/vitt


RSS 2.0